Hvem er Karin Pedersen?

HEKAdressage er grundlagt af Karin Pedersen som er dansk, bosat i Spanien i Murcia regionen der ligger på kysten mellem Alicante og Costa del Sol.

Karin har redet dressur i 35 år og har boet og arbejdet med heste professionelt i Danmark, Tyskland, Frankrig, Schweiz og Spanien.

Karin har redet flere heste op til Intermediare niveau og har selv startet sine egne heste i Prix St. Georges. Karin har selv en 10 års hoppe, der er stille og roligt er på vej til Grand Prix. Hoppen er fra KWG zucht fra Schweiz, morfar er Hill Hawk og faderen er Worldly, Hoppen blev købt som føl. Desuden har Karin også en Selle Francais vallak ud af Voltaire, der kan alle øvelser til Grand Prix, men er delvis pensioneret som 18 årig. Karin har undervist i både Danmark og Tyskland samt været coach for flere elever i både Schweiz og Frankrig. Karins coach er Ulf Wiltfang og har været det igennem rigtig mange år. I Spanien har hun bygget sit eget hestested med en moderne stald med 5 bokse, 20×60 dressurbane, round pen og sandfolde i et fantastisk naturområde, hvor der også er masser af muligheder for rideturer.

Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen